Wil je helemaal verwijderd worden bij Talpa Network? Dan kun je een verwijderverzoek indienen via dit formulier. Je vindt dit formulier ook als je inlogt in je account via je browser, naar 'mijn gegevens' gaat en onderaan klikt op 'verwijder mijn profiel'.

Let op: Verwijdering van je account zorgt er voor dat je niet meer kunt inloggen bij KIJK, maar ook niet meer bij de andere Talpa Network-merken zoals, VakantieVeilingen, 538, Veronica, SBS6, Radio 10 etc.

Via de KIJK app is het nog niet mogelijk je account te laten verwijderen, log in met de browser van je tablet of smartphone om je account te verwijderen.